Lifestyle

Latest Posts

facebook instagram twitter
  • No products in the cart.

Ayurveda

[trx_columns count=”9″ margins=”” css=” margin-top: 11.3em; margin-bottom: 10.8em;”][trx_column_item span=”5″][trx_title type=”2″ css=”margin-bottom: 2.5em;” top=”null”]Ayurveda is de wetenschap van leven & welzijn[/trx_title]

Ayurevda is de oudste gedocumenteerde verzameling van holistische medische kennis en wetenschap en bestaat uit een systeem van plantaardige oliën en kruiden. Ayurveda heeft zijn wortels liggen binnen de Indiase geneeskunst, die al meer dan 8000 jaar oud is.

Ayurveda is vastgelegd in een oud geschrift met de naam Charaka Samhita door de legendarische arts Charaka in de 2de eeuw v. Chr. De Charaka Samhita reisde met kooplieden en geleerden naar China, Egypte, Arabië en Europa, beïnvloedde de geneeskunst en legde overal ter wereld de grondslag voor de geneeskunde op basis van planten.

Na eeuwen van onderzoek is de doeltreffendheid van de Ayurvedische wetenschap inmiddels bewezen.

Nu we in deze tijd steeds meer op zoek zijn naar natuurlijke genezing en harmonieus welzijn, wint de holistische wijsheid van de Ayurveda overal ter wereld aan populariteit, met als alternatief en aanvulling op de moderne, allopathische geneeskunde.

Bij Ayurvedische behandelingen en massages wordt gekeken naar alle aspecten van iemands welzijn, lichamelijk, geestelijk en mentaal gestel. Dit doen we door middel van een constitutie onderzoek.

“Ayurveda is de Kennis van het Leven”.

[trx_button size=”medium” css=” margin-top: 6em;”]Webshop[/trx_button][/trx_column_item][trx_column_item span=”4″]
[/trx_column_item][/trx_columns]
[trx_block css=”margin-bottom: 12.95em”][trx_title type=”2″ style=”underline” align=”center” font_size=”3.571em;” color=”#ffffff” css=” margin-top: 3.4em;”]Hoe belangrijk is een bewuste Lifestyle voor jou?[/trx_title][/trx_block]

Kama Ayurveda & Amanprana een weldaad voor een gezonde lifestyle Sluiten

WhatsApp chat