Close
+31(0)645052006 murielle@santoshaworld.nl
Kies bewust voor een gezonde en bewuste lifestyle

Kies voor 100% natuurlijke ayurvedische producten

Santoshaworld

“Santosha” betekent tevredenheid en zuiverheid.

Leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen, ik ben Muriëlle van den Hurk-laponder en ben Santoshaworld in 2007 gestart. In het verleden ben ik getroffen door de ziekte van Lyme, en daardoor begon ik mijn zoektocht naar alternatieven om mezelf beter te maken, omdat de reguliere geneeskunst alleen maar antibiotica als oplossing voor mij had.

In deze zoektocht die me heel veel mooie dingen heeft gebracht, ben ik in contact gekomen met Kama Ayurveda, Amanprana en nog veel meer 100% natuurlijke producten voor gezondheid, voeding en lichaam. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan en ben zo uitgekomen in de afgelopen jaren met het beste van het beste qua producten en voeding. Omdat ik heel erg geloof in het herstellend vermogen van ons lichaam ben ik tot mijn grote verbazing inmiddels helemaal genezen verklaart en kan ik hierdoor veel mensen ondersteunen met een gezonder en bewustere levensstijl.

Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaring op het gebied van de Ayurvedische filosofie. Op mijn website vind je de beste producten aan voor ons grootste orgaan ons “Lichaam” het “Gezicht” en “Voeding”.

Ook voor de huidaandoening nr1 in de wereld “psoriasis” en “eczeem”, heb ik na een hele lange zoektocht een product gevonden in Australië en naar Nederland gehaald. Deze unieke s.w. crème biedt de oplossing voor deze hardnekkige huidaandoening en hierbij zie ik 100% resultaat bij de mensen die hem reeds in gebruik hebben.

Laat je meevoeren in de wereld van de Ayurveda en kijk wat we aan producten kunnen aanbieden speciaal voor jou weldaad van lichaam en geest.

webshop

Address

Santoshaworld, Den Hof 16a, 5582 JZ, Waalre

Phone

+31(0)645052006

Kama Ayurveda & Amanprana een weldaad voor een Healthy lifestyle Sluiten