Close
+31(0)645052006 info@santoshaworld.nl
Bewuste keuze voor een gezonde leefstijl

100% Natuurlijke Producten voor Beauty & Gezondheid

Over Santoshaworld

Missie & Vissie

In 2007 ben ik in aanraking gekomen met de ayurvedische filosofie doordat ik de ziekte van lyme onder de leden had. Na veel zelfstandig onderzoek hierover en vele medische om-zwervelingen rijker ben ik me verder gaan verdiepen in de ayurvedische matterie en filosofie.

Deze filosofie inspireerde mij zo, dat ik in die periode ook bij toeval in aanraking kwam met “Kama Ayurevda” een geheel ayurvedische, natuurlijke en biologische productlijn uit India, vervaardigt uit natuurlijke planten, oliën en kruiden.

Deze productlijn gaat veel verder dan alleen de schoonheid van de buitenkant. Door de diepgewortelde kennis en vervaardiging volgens traditionele wijze, zijn deze producten voor alle constitutie type’s voor mannen en vrouwen goed onderbouwd.

Door mijn eigen kennis en ervaringen gaat mijn interesse al jarenlang uit naar de oorsprong en de kracht van natuurlijke verantwoorde producten voor gezondheid, lichaam en voeding. Ik heb in de afgelopen 15 jaar op dit gebied veel mooie en werkzame producten gevonden. Vandaar dan ook dat de website van santoshaworld alleen producten aanbied van hoge kwaliteit met een enorme dosis werkzame stoffen die zijn verwekt en waarbij geen kunstmatige toevoegingen aan te pas komen.

Bent u dan ook op zoek naar het beste van het beste op dit gebied en geeft u bewust aandacht aan uw lichaam, gezondheid en geest? Dan bent u hier op het juiste adres.

Geniet van alle mooie producten en bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen en kan ik u adviseren naar wens en behoeften.

Liefs Murielle

Informatie aanvragen?

vul het contactformulier in

Address

Santoshaworld, Den Hof 16a, 5582 JZ, Waalre

Phone

+31(0)645052006

Santoshaworld online webshop voor natuurlijke ayurvedische producten. Sluiten