Close
+31(0)645052006 murielle@santoshaworld.nl
Kies bewust voor een gezonde en bewuste lifestyle

Kies voor 100% natuurlijke ayurvedische producten

Santoshaworld

“Santosha” betekent letterlijk tevredenheid en zuiverheid.

Mijn naam is Muriëlle. In het verleden ben ik getroffen door de ziekte van Lyme. Hier begon mijn zoektocht naar alternatieven om mezelf beter te maken omdat de reguliere geneeskunst alleen antibiotica als oplossing voor mij had.

Mijn zoektocht heeft me veel gebracht. Zoals o.a. de 100% natuurlijke producten van “kama”. Zowel cosmetisch als voor voeding heb ik in de afgelopen jaren het beste van het beste op dit gebied gevonden. Tot mijn verbazing en ook die van de artsen, ben ik inmiddels helemaal genezen.

Dit wilde ik heel graag delen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar biologische producten die verantwoord verbouwd worden en volgens de Ayurvedische filosofie ook onderbouwd worden. Deze zijn te koop in mijn webshop.

Producten voor uw grootste orgaan, uw huid, voor uw haar en preventieve verzorging voor het lichaam. Maar ook voor natuurlijke voeding biedt SantoshaWorld vele heerlijke oplossingen. Ook voor huidaandoening nr1 in de wereld “psoriasis en eczeem”, heb ik na een lange zoektocht een product gevonden in Australië en naar Nederland gehaald, deze SW Crème biedt de oplossing voor deze hardnekkige huidaandoening en ik garandeer 100% resultaat. Een verrijkende handcrème met 100% organische koudgeperste zoete amandelolie & organische koudgeperste kokosolie, voedingsrijk met vezel, vitamine A, E en mineralen.

webshop

Address

Santoshaworld, Den Hof 16a, 5582 JZ, Waalre

Phone

+31(0)645052006

Santoshaworld online webshop voor natuurlijke ayurvedische producten. Sluiten