Lifestyle

Latest Posts

facebook instagram twitter
  • No products in the cart.

Huid

Kama Ayurveda begrijpt huidgerelateerde problemen en is toegewijd aan het maken van enkele de beste huidverzorgingsproducten voor u en uw huid. Kama Ayurveda realiseert zich dat je huid de grootste en een van de meest delicate organen van je lichaam is, en dat het net zo keurig behandeld moet worden. Het is vrij eenvoudig om verschillende schoonheids-en huidverzorgingsproducten voor huidverzorging te bezitten, maar het zou geen zin hebben tenzij je huid gezond is en straalt met de gloed die alleen bij de juiste voeding ontstaat.

Dit gezegd hebbende, is het meestal een lastige taak om je huidtype te kunnen bepalen – is je huid olieachtig, droog of een combinatie van beide? Is je huid vatbaarder voor puistjes vanwege de overvloed aan verontreinigende stoffen in de lucht?

Moet je kijken naar de veelvoudige opties van huidverzorging door de wetenschap die chemicaliën bevatten die je nog meer kunnen schaden? De vragen zijn veel maar de antwoorden zijn niet zo veel.

Kama Ayurveda heeft dit al voor je gedecodeerd en is met de beste Ayurvedische huidverzorgingsproducten gekomen, zoals Kumkumadi Miraculous Beauty Fluid, Jwalini Retexturising Skin Treatment Oil, Pure Rose Water, Pure Mogra Water (jasmijn), Mridul Soap- free face cleanser, etc. die speciaal voor jou zijn ontworpen en je huidtype.

Kama Ayurveda & Amanprana een weldaad voor een gezonde lifestyle Sluiten

WhatsApp chat