Kama Ayurveda

Kama Ayurveda is een beautymerk uit India met holistische behandelingen van natuurlijke en biologische ingrediënten. Meer Nederlandse consumenten zijn op zoek naar welzijn op een dieper niveau.

Ayurveda
India is de geboorteplaats van Ayurveda – het oudste gedocumenteerde instituut van medische kennis in de wereld. In de Ayurvedische filosofie is gezondheid een gevolg van de perfecte harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Met behulp van planten, kruiden en oliën worden niet alleen symptomen, maar ook de oorzaak van symptomen behandeld. Met de hedendaagse zoektocht van consumenten naar natuurlijke en effectieve oplossingen, vinden steeds meer mensen hun antwoord in Ayurveda.

Kama Ayurveda
Kama Ayurveda werd in 2002 opgericht in India. Als pionier in het luxe Ayurveda-segment, is Kama Ayurveda een schoonheidsmerk waar eeuwenoude Ayurvedische beautygeheimen door middel van hedendaags hoogwaardig onderzoek opnieuw tot leven worden gebracht. Gericht op de zuiverheid van de ingrediënten en de werkzaamheid van de formules worden de producten gemaakt met pure, natuurlijke en biologische ingrediënten, en zijn ze vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, petrochemie, parabenen, ureum, propyleenglycol of andere additieven.

De producten wonnen verschillende prijzen van internationale bladen, waaronder Vogue, Harper’s Bazaar en Elle, en worden gebruikt door enkele van de meest toonaangevende hotels en spa’s in de wereld. In India heeft Kama Ayurveda inmiddels meer dan 30 eigen merkwinkels.

Santoshaworld
We bieden graag onderscheidende producten aan voor consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheidsoplossingen, en met Kama Ayurveda creëren we de mogelijkheid om pure Ayurvedische producten, gemaakt van originele, beproefde recepten uit India, te kunnen ervaren.”

Wij werken al jaren met dit merk en wij zijn nog even enthousiast als toen we starten in 2007.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address

Santoshaworld, Den Hof 16a, 5582 JZ, Waalre

Phone

+31 (0) 6 45 05 2006

Kama Ayurveda & Amanprana een weldaad voor een gezonde lifestyle Sluiten